PRINCIPALCONTACTE

CONTACTERECERQUES EN AQUESTA WEB
       
 

 
 

 
10 anys

 

 

 Pot accedir a les nostres dades de contacte des del seu mòbil en http://wap.multireformes.com

 

 

Páginas vistas

desde  01/01/09

 

 

SERVEIS

 

GESPA ARTIFICIAL

 

En MULTIREFORMES  comptem amb l'experiència i capacitat per a la col·locació de gespa artificial amb l'última tecnologia per a la fabricació de gespa artificial i disposem de recursos humans qualificats amb gran professionalitat i experiència en el tema.

Podem garantir la qualitat dels nostres productes perquè usem per a la fabricació de la gespa matèries primeres de primera qualitat, amb fibres de fabricants reconeguts a nivell mundial.

 

La gespa artificial s'ha imposat com a alternativa necessària i ha superat en molts dels seus usos a la gespa natural. L'última tecnologia i els materials han aconseguit igualar el tacte i aparença de la gespa natural.

 

L'important estalvi d'aigua també el posiciona com un important element ecològic.


No és tòxic, està considerat apte per a l'ús domèstic i no és danyós per al medi ambient: pot instal·lar-se fins i tot a les zones mediambientalment més sensibles.

La gespa artificial pot substituir a la gespa natural en tots els seus usos, i fins i tot millorar, en molts casos, les seves prestacions.

 

 

MÚLTIPLES AVANTATGES DE LA GESPA ARTIFICIAL

 

 

RESISTÈNCIA

 

Resisteix qualsevol tipus de clima: sol intens, neu, gel o pluja.

Resistent als llamps|raigs U.V. que garanteix una gespa verda durant anys.

No l'afecten els productes químics de les piscines com el clor.

És ignifugo, al contacte amb el foc la flama es auto|acte extingeix (amb sorra de sílice)

No es produeixen calbes.

 

 

 

PRACTICITAT I ECONOMIA

 

Instal·lació ràpida i senzilla.

Estalvi de temps, pel seu escàs manteniment.

Estalvi de fins i tot un 95% d'aigua.

S'elimina l'ús de fertilitzants, pesticides, etc.

Té una alta capacitat de drenatge.

 

 

 

 

 

CARACTERÍSTIQUES SENSORIALS I SANITÀRIES

 

No és abrasiu, és suau al tacte.

Imita perfectament a la gespa natural (color, tacte i aspecte).

Ideal per als que pateixen al·lèrgies (febre del fenc).

 

 

LLOCS IDEALS PER A LA SEVA APLICACIÓ
 

 Jardins particulars i piscines ( té una formulació especial amb additius que el protegeixen del clor ).

Ús esportiu, per a futbol, tennis, golf, paddle, hoquei i altres pràctiques esportives.

Àrees de joc infantil.

Terrasses, àtics i patis interiors

Rotondes i jardins urbans.


 

 

 

 

MANTENIMENT DE LA GESPA ARTIFICIAL

 

El manteniment de la gespa artificial porta molt poc treball i coneixent unes quantes consideracions és molt senzill.

NETEJA NORMAL

 

,Com tot, el pas del temps i la pol·lució porta l'acumulació de pols que es treu amb aigua a pressió tornant el seu brillant color.
També poden ajuntar-se fulls d'arbres que es recullen amb un rascle plàstic de jardineria.
Quan es poden tanques o arbres és convenient cobrir sota amb una plàstic per recollir amb facilitat els residus de la poda.

R
ESTAURACIÓ DEL VOLUM I LA VERTICALITAT

 

Després de molt temps i ús intensiu la gespa artificial pot perdre volum i verticalitat però es restaura com a nou fàcilment amb un raspall de bri llarg, utilitzat generalment per netejar els carrers.


A
NIMALS DOMÈSTICS

 

La indústria de la gespa artificial té ja una llarga trajectòria i estan contemplats  tots els detalls. Les necessitats de les seves mascotes, es netegen i desinfecten fàcilment productes clàssics de neteja ja que el producte està dissenyat per resistir-los.

Pot higienitzar per exemple amb lleixiu diluït, sabons, detergents sintètics i líquids per a la neteja ( lliures de solvents abrasius).

MATERIAL
IGNÍFUG

 

La gespa artificial és ignifugo i en cas d'accident no crema, no genera flama, no produeix fum tòxic, sent auto extinguible ( si s'encengués sobre la gespa sintètica algun líquid combustible, aquest no es propaga més enllà ).

CLIMA

 

El material és apte per a la intempèrie, qualsevol sigui el clima de la seva regió, ja que no l'afecta el sol intens, el fred ( fins i tot -20 º C ), les gelades, la neu, o les fortes pluges ( és imputrescible ).

 

LA GESPA ARTIFICIAL EN JARDINERIA I PAISATGISME


Existeixen varietats de gespa artificial que combinen fibres en dues tonalitats de verd per conferir-li un aspecte natural, d'estructura plana orientat especialment en el seu disseny a ressaltar les característiques estètiques decoratives sent intens en el seu color a la vista i apte per a jardineria i paisatgisme.


D'altres estan dissenyades amb fibres en estructura de diamant per produir un tacte agradable i una excepcional recuperació de la verticalitat, alhora que la combinació de fibres en verds multitonal produeixen un agradable aspecte visual molt realista. Permet l'alt trànsit pel que és ideal per a aquests espais del jardí o pròxims a la piscina.

Una altra varietat combina fibres de polietilè ultra suaus i fibres de niló arrissat en el fons la qual dóna com a resultat una gespa artificial amb una textura frondosa, amb trepitjada agradablement embuatada, i que necessita menys quantitat de farcit de sorra de sílice en la seva aplicació.

Una altra de les varietats se centra en obtenir una gespa extremadament suau, de fibres de dues tonalitats de verd amb nervi central amb "efecte memòria" que recupera instantàniament la verticalitat després dels seus passos.

 

 

 

 

 
 

 INICI EMPRESA |  COM TREBALLEM  |  SERVEIS GALERIA DE REFORMES  |   MARQUES  |  PROMOCIONS  |  DISSENYS 3D  CONTACTE

www.multireformes.com

Diseño Serviweb