PRINCIPALCONTACTE

CONTACTERECERQUES EN AQUESTA WEB
       
 

 
 

 
10 anys

 

 

 Pot accedir a les nostres dades de contacte des del seu mòbil en http://wap.multireformes.com

 

 

Páginas vistas

desde  01/01/09

 

 

SERVEIS

 

 

DECORACIÓ EN MULTIREFORMES

 

L'explotació i bon ús dels espais existents és part de la reforma estètica d'una casa, on cada element estigui estudiat de forma conscienciosa, acurada i amb l'experiència que podem oferir.

És així com poden generar ambients interiors de relaxació, pràctics, espectaculars, càlids, lúdics, funcionals, lluminosos, etc. cuidant cada detall com els mobles, cortines, gamma de colors i textures, i infinites combinacions possibles de bon gust.

 

Tots aquests factors els tenim en compte en MULTIREFORMES  i quan li assessorem ho fem com si nosaltres anéssim a viure en el lloc en què bolquem totes les nostres tècniques estètiques per a una decoració impecable des de tot punt de vista.

 

 

 

 

 

  En MULTIREFORMES pensem que en decoració l'important és fer servir la imaginació tenint en compte l'equilibri i un criteri adequat. L'interiorisme és la nostra vocació, el resultat últim de tota l'obra: una casa amb vida pròpia.

 

Un ambient on priva la senzillesa, la sobrietat, els colors pastel, llums cuidades i la puresa de línies genera un atmosfera subtil per a la trobada o l'estudi, mentre que un espai atrevit, colorit, lluminós i original convida a l'exercici lúdic o al divertiment juvenil.

O un saló com a centre audiovisual per als últims equips que ha adquirit de vídeo i so. Totes les variants han passat per les nostres mans en els 6 anys d'experiència amb què comptem, el que ens permet pressupostar i assessorar detectant perfectament el que el client vol.

 

Altres espais utilitaris han de ser decorats tenint en compte una fàcil neteja per a disposar en tot moment d'una casa immaculada.

Els materials que utilitzem són de primeres marques i primera qualitat, molts han superat totes les proves i garanteixen alta qualitat i una immillorable relació amb el medi ambient.

 

 

 

 

Cada propietat té la seva idiosincràsia, els seus espais, el seu disseny, la seva llum, i cada client també té el seu gust particular els quals opten per decoracions minimalistes, sumptuoses amb arranjaments interiors exquisits, per aprofitar espais diàfans de grans finestrals, residencials sorprenents amb una atmosfera de gaudi per als sentits, una terrassa assolellada i plaent, etc. Hi ha persones per exemple que prefereixen estils rústics i una llar d'ambient senyorial a cada estança de la casa i altres trien una decoració moderna, amb el seu espai de treball tipus oficina i l'ordinador en un punt central, sense barallar amb el bon gust.

Però sempre s'ha de tenir en compte no desencaixar, per exemple, en una ciutat del Mediterrani que té una platja com Costa Brava.

 

 

   Els nostres professionals arquitectes plasmen creacions sorprenents ja que s'han convertit en una autèntica passió l'afició per la decoració, on es conjuguen subtilment la tècnica i l'estètica.

     

Moltes vegades es poden aprofitar estructures antigues en la reforma per a la posterior decoració, o restaurar mobles vells, amb el que s'aconsegueix un efecte molt agradable, personalitzat i original. L'important és fer servir la imaginació resolta en l'equilibri i en un criteri adequat.

 

Cal estar permanentment en coneixement de l'avantguarda i les últimes tendències per a obtenir els resultats esperats pel client.

 

Amb MULTIREFORMES vostè disposa per al seu projecte de decoració de:

 

  • Assessorament especialitzat

  • Pressupost detallat

  • Taller de fusteria

  • Taller d'ebenisteria

  • Productes d'immillorable qualitat

  • Les millors teles i proveïdors

  • Mà d'obra altament qualificada

  • Realització integral de l'obra

 

Confiï en MULTIREFORMES  i en els seus 10 anys de sòlida experiència per assessorar i dur a terme el seu projecte de decoració.

 

 

 

 

 
 

 INICI EMPRESA |  COM TREBALLEM  |  SERVEIS GALERIA DE REFORMES  |   MARQUES  |  PROMOCIONS  |  DISSENYS 3D  CONTACTE

www.multireformes.com

Diseño Serviweb