PRINCIPALCONTACTE

CONTACTERECERQUES EN AQUESTA WEB
       
 

 
 

 
10 anys

 

 

 Pot accedir a les nostres dades de contacte des del seu mòbil en http://wap.multireformes.com

 

 

Páginas vistas

desde  01/01/09

 

 

 

 

DISSENYS 3D EN MULTIREFORMES

 

 

 

  MULTIREFORMES li brinda una previsualització del projecte gràcies al disseny 3D per ordinador que es basa en els últims i sofisticats programes de renderització.

 

El disseny 3D ( tres dimensions ) per ordinador de MULTIREFORMES és imprescindible tant per als nostres arquitectes, els nostres promotors i venedors, com per als nostres clients. Brinda l'oportunitat de veure el projecte des de tots els angles abans de col·locar un sol maó.

Avui cap professional de l'Arquitectura i de la Construcció no pot prescindir d'aquesta fabulosa eina, presentant-li al client un disseny de fotorealisme sorprenent amb imatges 3 D de gran fidelitat en colors, formes, textures, llum i ombres, etc.

 

 

 

 

El programari ( programes ) utilitzat és d'última generació i produeix la màgica transformació dels paràmetres de mesures propis dels plans dels arquitectes a una imatge difícil de distingir de la realitat, d'una fotografia, i això sense que l'edifici projectat existeixi.


Això ens brinda un poder sense igual, d'elegir una determinada construcció abans d'executar-la. Per a això es procedeix al modelaje 3D, renders i fotomuntatges per tal de presentar al client l'obra definitiva i en el seu entorn..

 

 

  Amb MULTIREFORMES vostè pot veure un model 3D de l'obra que ens encarrega, en tot el seu detall, permetent-li verificar que el resultat té parangó amb el projectat.

     

En veure l'obra en tres dimensions i no en un pla, que està fet per a un arquitecte, el client comprèn d'un cop d'ull la distribució de la construcció i li proporciona una visió del conjunt i l'entorn en el qual s'emmarcarà l'obra.

Aquesta eina informàtica ens facilita la presentació d'idees davant del nostre client sobretot en interiorismo, paisatgisme, urbanisme, etc.

L'objectiu de MULTIREFORMES és utilitzar aquestes últimes tecnologies per a la presentació i comercialització de projectes, agregant valor afegit en l'atenció al client.

Comptem amb un equip de professionals de l'arquitectura i la informàtica que vam anar incorporant en els nostres 6 anys d'experiència, a mesura que aquestes tecnologies sortien en la llum, i l'experiència del qual en el disseny 3D a mida ens garanteixen la qualitat exigida en MULTIREFORMES.

Això ens fa una empresa especialitzada en la presentació de projectes immobiliaris ( són API, Agent de la Propietat Immobiliària ) i d'arquitectura.

Els nostres professionals treballen les imatges d'interiors fins i tot en menuts detalls per brindar un producte d'immillorable qualitat; plasmen cada element del mobiliari que integren l'estada, amb el màxim realisme en cada detall, projectant sobre ells la llum provinent de finestres o altres fonts, fent, ressaltar els seus colors, acabats i textures. El resultat és una visió exacta de l'ambient de l'estada.

 

 

 

 

 

 
 

 INICI EMPRESA |  COM TREBALLEM  |  SERVEIS GALERIA DE REFORMES  |   MARQUES  |  PROMOCIONS  |  DISSENYS 3D  CONTACTE

www.multireformes.com

Diseño Serviweb