PRINCIPALCONTACTE

CONTACTERECERQUES EN AQUESTA WEB
       
 

 
 

 
10 anys

 

 

 Pot accedir a les nostres dades de contacte des del seu mòbil en http://wap.multireformes.com

 

 

Páginas vistas

desde  01/01/09

 

 

 

 

MULTIREFORMES : L'EMPRESA

 

MULTIREFORMES és una empresa de 10 anys de trajectòria, dedicada al sector de la construcció i reformes de manera integral, realitzant totes les tasques com cases, pisos, formigonat, instal-lació i reforma de cuines, banys, decoració, piscines, jardins fins a arranjaments en general que inclouen fontaneria, electricitat, pintura, etc.

 

 

 

 

MULTIREFORMES és una empresa familiar constituïda l'any 2000 a Palafrugell (Girona) d'àmbit provincial. Creada pels germans López Carrasco a partir de l'experiència adquirida en l'empresa del seu pare Construccions Germans López (1975), de manera que, encara que oficialment l'empresa compti amb 10 anys de trajectòria, en realitat són dècades d'experiència. Des de la seva creació l'empresa ha anat creixent. En un principi eren només dos germans amb dos treballadors al seu càrrec i actualment l'empresa conta amb 7 treballadors més els subcontractats autònoms.

 

És política de l'empresa que per a cada obra hi hagi un directiu (capatàs) que s'encarregui de tota la coordinació des dels seus treballadors fins als subcontractats. D'aquesta manera, la nostra empresa té contacte directe i real amb l'estat de l'obra i pot informar en tot moment al promotor.

L'àmbit d'actuació es centra en la província de Girona.

 

 

 

 

 

 

Per a això compta amb tot l'equipament i un equip multidisciplinari, cadascun capacitat en la seva especialitat

 

MULTIREFORMES  està ubicada a Girona, capital de la província de Girona, Comunitat Autònoma de Catalunya, Espanya, a la vora de la magnífica Costa Brava.

 

La nostra empresa busca l'excel•lència a través d'un equip capacitat, l'elecció dels millors materials d'obra, la cura de la qualitat d'atenció al client, del medi ambient i de la seguretat del personal i som una empresa amb consciència social global ja que col•laborem amb un pla sanitari a Tanzània Àfrica.

 

Estem a la seva disposició de 9:00 a 14:00 hores i de 16:00 a 21:00 hores en els telèfons d'atenció personalitzada al client  de dilluns a dissabte.

 

DELEGACIÓN GIRONA

 

Nombre: MULTIREFORMES

info@multireformes.com

 

 

 

 

 

Fer clic per a ampliar la imatge

 

 

 

 

 

 

 
 

 INICI EMPRESA |  COM TREBALLEM  |  SERVEIS GALERIA DE REFORMES  |   MARQUES  |  PROMOCIONS  |  DISSENYS 3D  CONTACTE

www.multireformes.com

Diseño Serviweb