PRINCIPALCONTACTE

CONTACTERECERQUES EN AQUESTA WEB
       
 

 
 

 
10 anys

 

 

 Pot accedir a les nostres dades de contacte des del seu mòbil en http://wap.multireformes.com

 

 

Páginas vistas

desde  01/01/09

 

 

SERVEIS

 

 

JARDINS I PAISATGISME EN MULTIREFORMES

 

En MULTIREFORMES fem servir el concepte que el paisatgisme o disseny exterior és l'arquitectura que té a la natura, o la seva simulació, com a material de construcció.

Quan l'obra humana es conjuga amb la natura, manejada com un recurs arquitectònic més, els resultats són excepcionals. És per això que per a nosaltres el paisatgisme i la inclusió de jardins en el disseny d'una obra no és una tasca menor i sempre s'ha de veure en el seu context, mai com un fet aïllat de les construccions a les que serveix de marc.

 

 

 

 

 

  A les plantes que s'elegeixin per compondre el jardí cal assegurar-los les condicions per a la seva supervivència.

 

Aquesta tasca requereix una gran cura en el disseny i elaboració, per exemple d'un jardí, tenint en compte aspectes tècnics per al seu posterior manteniment.

Els elements del jardí no poden estar distribuïts a l'atzar, plantes, flors, arbres, etc. ,

No només han d'estar ubicats segons les seves necessitats (sol, ombra, terres, relació entre ells, etc.) Sinó des d'un punt de vista arquitectònic que contempli el resultat del conjunt com a solució estètica i moltes vegades com a ramat d'una obra, que d' altra banda quedaria despullada.

Cada element ha d'estar curosament seleccionat pensant tots els detalls, com ara arbres de fulles caduques permetran el pas del sol a l'hivern però embrutiran la piscina a la tardor amb la seva caiguda i els de fulles perennes bloquejaran el sol a l'hivern.

 

En MULTIREFORMES creem que aquests espais exteriors en ser elegits pel client com a part del disseny projecten la seva idiosincràsia i els mateixos poden ser de recreació, sobretot si hi ha nens, d'estada i repòs, amb la seva taula de jardí i mobles a tal efecte, de mera circulació, per exemple connectant una propietat anterior amb una posterior, utilitari, etc.

 

 

 

El sistema de reg és fonamental, la base del manteniment del nostre disseny exterior. És important no oblidar aquest punt en una correcta planificació ja que hi ha plantes de zones obagues que necessiten poc sol i molta aigua, i altres xeròfiles que requereixen tot el contrari.

 

Si la zona parquizada és gran i no es fa servir reg manual hi ha sistemes automatitzats que ens alliberen de la tasca.

 

 

  Cal tenir cura de no recarregar el conjunt amb excés de varietats i quantitats, sinó buscar l'equilibri estètic amb bon criteri per obtenir resultats de bon gust.

     

En MULTIREFORMES  tenim en compte els quatre elements bàsics del disseny paisatgístic, que són horitzó (cel, siluetes de pins, etc.), Sòl (gespa, pedres, etc.), Elements vegetals (verger) i aigua (per exemple cascades).

 

La combinació de tots o part d'ells és un art que condueix a portar els ulls de l'espectador (i altres sentits) un petit paradís o almenys una millora estètica important.

 

Estèticament tot es relaciona en l'àrea enjardinada com ser elements secs, arbusts, flors, parets i altres, generant clars, racons, etc. , que són subespais de tot el conjunt, pot aprofitar-se com l'estada o altres opcions. 

 

El tipus de plantes a utilitzar dependrà si el sòl és àcid, alcalí, rocós, sorrenc, etc. i tenir en compte detalls més obvis, com cometre l'error de voler plantar flors sota un pi, per no fracassar en l'intent. Els arbres no han de tenir arrels destructives i cal triar varietats que un cop desenvolupades no abastin tot el paisatge.

En el cas d'haver gossos a la casa (algunes espècies tenen l'instint de cavar la terra) s'ha de tenir cura de cercar les plantacions que puguin ser perjudicades.

 

Cal tenir en compte els terminis de creixement, anys en el cas dels arbres i un any, fins a un any i mig, perquè la gespa creix completament. I les mides finals segons la varietat, per exemple en els arbres: grans, de més de 15 metres, mitjans, d'entre 10 a 15 metres i nois, de menys de 10 metres.
També podem oferir terres i humus naturals per al seu jardí, graves de colors per senders, escorça de pi, i altres elements decoratius.

 

MULTIREFORMES té una vasta experiència consolidada en 6 anys d'atenció als seus innombrables clients; seria impossible enumerar tots els secrets acumulats en aquesta experiència; confiï en ella per a la resolució ideal del disseny exterior de la seva propietat.

 

 

 

 

 
 

 INICI EMPRESA |  COM TREBALLEM  |  SERVEIS GALERIA DE REFORMES  |   MARQUES  |  PROMOCIONS  |  DISSENYS 3D  CONTACTE

www.multireformes.com

Diseño Serviweb