PRINCIPALCONTACTE

CONTACTERECERQUES EN AQUESTA WEB
       
 

 
 

 
10 anys

 

 

 Pot accedir a les nostres dades de contacte des del seu mòbil en http://wap.multireformes.com

 

 

Páginas vistas

desde  01/01/09

 

 

SERVEIS

 

 

MANTENIMENT PER A COMUNITATS I PARTICULARS DE MULTIREFORMES

 

 

En MULTIREFORMES pot comptar amb el nostre servei especialitzat per a particulars i comunitats de manteniment en general en diverses àrees com paletería, lampisteria, fontaneria, manteniment de jardins, netedat, manyeria, electricitat, etc.

Per a ells s'explica amb una plantilla de personal especialitzat en cada àrea, professionals altament qualificats que li brindaran assessorament amb atenció personalitzada, treballs garantits, la millor relació cost / benefici i pressuposts sense càrrec.

 

 

 

Per exemple en el manteniment elèctric de comunitats s'inclou la revisió periòdica de l'enllumenat de l'edifici, en els seus espais comuns: en escales, portal, garatges, telefonillos, videoporteros, etc., substitució de bombetes esgotades, làmpades, làmpades, tubs fluorescents, halògens, rellotges d'escala, interruptors, preses de corrent deteriorats, etc. També fem manteniment sobre portes automàtiques de garatges, tant sigui en la seva reparació de mecanismes o motor com en el manteniment preventiu amb greixatge.
 

 

En MULTIREFORMES puede contar con nuestro servicio especializado para particulares y comunidades de mantenimiento en general en diversas áreas como paletería, lampistería, fontanería, mantenimiento de jardines, limpieza, cerrajería, electricidad, etc.

 


Procedim també amb el manteniment preventiu dels canalons a través de la seva netedat periòdica o paletería, maçoneria o serveis d'urgència com a gas, ruptures de canonades d'aigua o falta de fluid elèctric.

 

 

  En MULTIREFORMES li ofereix el millor manteniment integral per a comunitats, amb la millor relació cost / benefici.

 

Per a clients particulars disposem d'un immillorable servei que inclou totes les àrees de manteniment, com resolució de curtcircuits elèctrics, obertura de portes per oblit de claus, fugues d'aigua i goteres, deteriorament de pany o palanqueo per intent de robatori, etc.

Nostre lampistes especialitzats brinden servei en tot tipus d'instal·lacions com a calefacció, escalfadors, aigua calenta sanitària, canonades, desguassos, terra radiant, radiadors, calderes, climatització, reg, etc.

 

 

 

 

Un dels serveis de manteniment més importants, amb el qual es compta amb gran experiència, és el de netedat a domicili o integral de comunitats, que al seu torn es divideix en diversos serveis com a netedat de façanes, vidres, treballs en altura, netedat de grafits, abrillantament de terres, netedat en sec de catifes i moquetes, tapisseries, sofàs, etc. Per a això vostè pot contractar el servei de manera periòdica o puntual ( per a un determinat treball ), procedint-se en tal cas a la netedat d'obra retirant runes a, com és la nostra política de cura del medi ambient, abocadors autoritzats. Objecte d'aquests serveis són cases, comunitats, centres comercials, garatges, edificis públics, empreses, etc.

També realitzem manteniment de jardineria, fins i tot amb maquinaria pròpia, en tots els seus detalls com a netedat i estassada de males herbes, tractaments fitosanitaris, manteniment i poda d'arbres, arbusts, cura de la gespa amb segues periòdiques, repoblació i replantació, perfilada de vores, fertilització amb abonaments químics o orgànics, mantillado hivernal, elaboració de tanques, etc.

 

Amb MULTIREFORMES vostè comptarà amb el millor servei de manteniment pels seus 25 anys d'experiència, la seva professionalitat, qualitat d'atenció al client, rapidesa i diligència, economia, garantia, servei d'urgències, etc.

 

 

 

 

 
 

 INICI EMPRESA |  COM TREBALLEM  |  SERVEIS GALERIA DE REFORMES  |   MARQUES  |  PROMOCIONS  |  DISSENYS 3D  CONTACTE

www.multireformes.com

Diseño Serviweb