PRINCIPALCONTACTE

CONTACTERECERQUES EN AQUESTA WEB
       
 

 
 

 
10 anys

 

 

 Pot accedir a les nostres dades de contacte des del seu mòbil en http://wap.multireformes.com

 

 

Páginas vistas

desde  01/01/09

 

 

SERVEIS

 

 

PINTURES I TAPISSAT DE PARETS A MULTIREFORMES

 

 

 

   Els professionals de MULTIREFORMES realitzen treballs de pintura, decoració, entapissat de parets, etc. tant en obra nova com en reformes, en les quals es cuida cada detall per no perjudicar als que habiten la propietat.

 

A MULTIREFORMES tenim 10 anys d'experiència que ens han permès conformar un equip de professionals al servei del client, per obra nova o reformes, especialitzat en decoració, pintura, entapissat de parets, motllures, empaperats, frisos de fusta, etc.

Aquests professionals realitzen treballs en obres noves i en reformes cuidant l'entorn d'un lloc habitat, en pisos, cases, comunitats, botigues, bars, edificis públics, etc.

 

 

 

 

Procedim a la conformació del suport llis traient superfícies rugoses o deteriorades, per començar amb el polit amb màquina aspiradora i lliscat a plana, la paret ha de quedar perfectament empastat i llimada. Posteriorment s'aplica la pintura plàstica que té una infinita gamma de matisos i colors, així com diferents nivells de brillantor, pot triar des de blanc, passant per un color mitjà fins a un color intens, tots en les seves possibles variants de mate o setinat

 

 

 

 

Les parets són superfícies que ofereixen múltiples possibilitats de pintura decorativa, empaperats, colors i textures, com estucats llisos o rústics, pàtines, pintura llisa, gotelé, tot tipus de papers, terres florentines, veladures, revestiment de fibra de vidre, pintat i lacat de fustes com mobles, portes i finestres i infinitat de variants més. Per a les parets de qualsevol estada no s'ha de descartar cap opció però s'ha de triar amb cura el color, tapís o empaperat doncs solen transformar-se en elements de gran predomini en la decoració integral del conjunt.

 

Una decoració de paret massa predominant pot apagar els altres elements com mobles, quadres, portes i finestres, catifes, etc., Que potser un voldria destacar. Colors foscos produeixen sensació de tancament i els que són molt vius han d'ocupar superfícies petites, a manera de decoració, però cada opció té una utilitat específica i es poden fer servir colors atrevits per a llocs de trànsit com a entrades, vestíbuls, etc. Els colors clars setinats rescaten estades fosques i sense finestres ja que multipliquen per reflectivitat la llum artificial.

 

Els mètodes més usuals d'aplicació de pintures són a pinzell i corró i els tipus més utilitzats en resines de pintures són a base d'olis i làtex, sent aquesta última a base d'aigua i l'elecció per a parets i sostres d'interior, la que té un assecat més ràpid, és fàcilment netejable amb aigua i sabó i és més duradora.


A diferència d'aquesta, la pintura a base d'olis s'usa amb un solvent com el thinner per a la neteja, té una forta olor durant la seva aplicació, triga molt més en assecar però té l'avantatge d'una gran resistència al desgast i deteriorament. Els dos tipus permeten una varietat de brillantor entre el mat i el setinat.

 

L'acabat anomenat closca d'ou així com el setinat són una intel•ligent elecció per parets que han de ser més resistents i fàcils de netejar en ambients d'alt ús com cuines, habitacions infantils, banys, passadissos, garatges, llocs de mascotes, etc. Una altra opció són els acabats semi brillants, molt decoratius, ideals per a portes, finestres, baranes, fustes, passamans, etc. Una altra opció per vestir una paret és recórrer al empaperat.

 

 

 

 

Per a això hi ha diferents papers des bàsics a més sofisticats, cadascú segons les necessitats de cada client, com el paper sòlid que no té protecció de vinil i requereix manteniment; paper recobert en vinil o vinílic amb una prima capa d'aquest material el qual resisteix el rentat lleuger; coberta de tela amb capa superior de tela, amb certa textura, o fibra de vidre, que encara que són més pesats resisteixen la humitat i necessiten menor cura, etc.
 

 
 

 

 
 

 INICI EMPRESA |  COM TREBALLEM  |  SERVEIS GALERIA DE REFORMES  |   MARQUES  |  PROMOCIONS  |  DISSENYS 3D  CONTACTE

www.multireformes.com

Diseño Serviweb