PRINCIPALCONTACTE

CONTACTERECERQUES EN AQUESTA WEB
       
 

 
 

 
10 anys

 

 

 Pot accedir a les nostres dades de contacte des del seu mòbil en http://wap.multireformes.com

 

 

Páginas vistas

desde  01/01/09

 

 

SERVEIS

 

 

PISCINES DE MULTIREFORMES

 

Pràcticament no hi ha ningú que avui no vulgui comptar amb una piscina (tenint el lloc on muntar-la), ja que no només es gaudeix sinó que dóna un alt valor a la propietat i  MULTIREFORMES   li permet comptar amb ella gràcies al seu cost, la qualitat de materials usats i els seus 6 anys d'experiència fan fàcil la seva  instal·lació.

 

 

 

 

 

  A MULTIREFORMES tenim 6 anys d'experiència, pel que podem assessorar de la millor manera possible. Una opció intel-ligent és fer l'obra de la seva piscina al hivern tenint-la llesta amb tots els seus detalls per a la primavera.

 

Una piscina soterrada totalment equipada dóna un espai d'oci i recreació inigualable i es pot combinar amb un jardí amb flors i plantes, llums per al seu ús nocturn, cascades, roques, jardineres, etc. , el que permet tenir un petit paradís a casa nostra.

 

Per la seva àmplia varietat de formes i mides hi ha solucions per a una àmplia gamma de pressupostos.

 

Per això en MULTIREFORMES l'assessorem degudament segons l'espai i la mida de piscina, tenint en compte tots els elements com l'espai per a la depuradora, got, circuit hidràulic, skimmers, local tècnic, etc., perquè vostè tregui el màxim profit a la seva inversió amb un resultat òptim. Aquest assessorament és imprescindible ja que hi ha casos excloents com un terreny mal assentat (pot ser qualsevol terreny però complint aquesta condició) o casos salvables com un terreny ben consolidat però amb desnivells, els quals s'omplen; simplement posi als nostres experts a treballar per a vostè.

Ells li aconsellaran per exemple en quant a la seva orientació per aprofitar la major quantitat d'hores de sol, la intimitat pel que fa als veïns, proximitat d'arbres d'arrels trencadores o fulles caduques que embruten permanentment la piscina, tràmits legals necessaris, que la instal-lació elèctrica (per a la depuradora) compleixi el Reglament de Baixa Tensió i altres infinitats de detalls.

 

 

 

 

No deixi d’assessorar-se per MULTIREFORMES ja que hi ha moltes variables a tenir en compte i no les podem enumerar totes aquí. Pensi que hi ha una solució òptima per a vostè. Per exemple les piscines soterrades geomètriques poden tenir moltes formes, però les rectangulars ofereixen una menor complexitat de construcció i aprofiten millor els petits espais, el que resulta en menor temps i cost.

Es recomana la proporció 2:1 per a aquest format. Les piscines tipus ronyó han de tenir una mida gran perquè en cas contrari desaprofiten tot l'espai. Les piscines profundes amb trampolí han deixat pas a piscines de 1,5 a 2 metres que permeten nedar, un ompliment més ràpid i un manteniment i neteja més fàcils.

 

 

   Les piscines enterrades geomètriques poden tenir moltes formes, però les rectangulars ofereixen una menor complexitat de construcció i aprofiten millor els espais petits. 

     

La piscina es construeix bàsicament començant pel got, les conduccions dels elements encastats d'aquest, el revestiment de fons i laterals, brocals i es remata pavimentant la platja, comptant amb l'equipament que el pressupost del client hagi adoptat: skimmers, embornal, broquets , jets de massatge d'aire / aigua, presa de netejafons, focus subaquàtics, baranes, canons de massatge, cascades, escales, palanques, tobogans, etc.ues, tobogans, etc.

 

MULTIREFORMES l'assessora prèviament per a un treball adequat a la seva conveniència. Una piscina és de tipus privada fins als 70 mts3 de volum i residencial quan està en els 100 mts3. Cal tenir en compte que a major volum lògicament s'incrementen les despeses d'aigua, electricitat i productes químics de tractament o bioseguretat. Quan el disseny de la piscina es determina, el lloc on va es realitza l'excavació amb pala retroexcavadora, si el lloc ho permet, o, si no amb eines de mà. Si el terreny és rocós el cost d'excavació és més gran però els fonaments de la piscina són immillorables.

 

  Per a una casa on habiten entre 4 i 6 persones es calcula una superfície de làmina d'aigua de 30 a 50 m2, amb proporcions de 4x8 a 5x10 metres. A això cal afegir fins a 0,5 metres per a la pedra de circumval-lació de la piscina.

 


Quan el disseny de la piscina va determinar el lloc en el qual va es realitza l'excavació amb pala retroexcavadora, si el lloc ho permet, o en el seu defecte amb eines de mà. Si el terreny és rocós el cost d'excavació és major però els embasaments de la piscina són immillorables.

 

Les piscines es poden construir completament en formigó projectat, en una sola peça, amb la precaució necessària en el càlcul del ferro a utilitzar, el que permet una gran resistència davant moviment de sòls, esllavissades per napa d'aigua i li dóna una llarga vida útil sense haver de realitzar-li manteniment doncs impedeix trencaments.

 

Aquest és un mer esbós de totes les possibilitats que MULTIREFORMES li brinda a l'hora de construir la seva piscina, simplement contacteu amb nosaltres i l'assessorament i pressupost sense càrrec.
 

 

 

 

 

 

 
 

 INICI EMPRESA |  COM TREBALLEM  |  SERVEIS GALERIA DE REFORMES  |   MARQUES  |  PROMOCIONS  |  DISSENYS 3D  CONTACTE

www.multireformes.com

Diseño Serviweb