PRINCIPALCONTACTE

CONTACTERECERQUES EN AQUESTA WEB
       
 

 
 

 
10 anys

 

 

 Pot accedir a les nostres dades de contacte des del seu mòbil en http://wap.multireformes.com

 

 

Páginas vistas

desde  01/01/09

 

 

SERVEIS

 

 

MULTIREFORMES I LES REFORMES EN GENERAL

 

En MULTIREFORMES treballem amb l'equip multidisciplinar d'especialistes per a l'avaluació de l'obra, sigui construcció des dels seus fonaments o arranjaments, modificacions, ampliacions i reformes.

 

Aquest equip va des de l'arquitecte que produeix el disseny en 3D a l'ordinador fins a cada operari especialitzat.

 

La nostra casa és el centre del nostre món i per això bolquem la nostra vocació i professionalitat perquè sigui confortable i bella, conscients d'això treballem sobre ella com si fos la nostra.

 

 

 

 

 

  Un supervisor d'obra de MULTIREFORMES  estarà sempre en contacte amb vostè per mantenir-lo informat i escoltar les seves inquietuds.

 

Aquests arranjaments poden ser rehabilitacions de cases, pisos, loft, parquet, impermeabilitzacions, instal-lacions d'aigua, fontaneria, reemplaçament de canonades velles, desguassos, electricitat, gas, calefacció, sanitaris, finestres, porters automàtics, enllumenat, lampisteria, guarda-robes, vestidors, marbre, ceràmiques, paviments, pintura i tot el relacionat amb la construcció.

 

Vostè compta amb una persona responsable de la qualitat del treball, sempre realitzat amb mà d'obra altament qualificada, dels materials, sempre la millor qualitat i primeres marques, i els terminis pactats per al desenvolupament del projecte; aquest supervisor estarà sempre en contacte amb vostè per mantenir-lo informat i escoltar les seves inquietuds.

 

Amb MULTIREFORMES vostè rep serietat en el tracte i un treball cuidat en tots els seus detalls, fins i tot en la netedat final en obra.

 

 

 

 

En MULTIREFORMES tenim 10 anys d'experiència i organització i és per això que podem brindar-li el millor servei en:

 

Reformes de locals comercials, cases, pisos, xalets i comunitats, treballs estructurals, reformes generals, fusteria, enfusta i alumini, cristalleria, portes i finestres, instal·lacions elèctriques, pintura, llisos, estucats, vernís, laques, rehabilitació de cases antigues, armaris encastats, instal·lació d'aire condicionat o calefacció, pisos, terres de tarima flotant i parquet, automatització, fontaneria, resolució d'humitats, baixants, sostres, etc.

 

 

 

 

 

   Cal anar amb compte de no recarregar el conjunt amb excés de varietats i quantitats, sinó buscar l'equilibri estètic amb bon criteri per obtenir resultats de bon gust.

     

Gràcies a la nostra vasta experiència treballem en cases moblades protegint el seu patrimoni i cuidant fins i tot el mínim detall i també gràcies a aquesta experiència i als nostres tècnics especialitzats (arquitectes, paletes, lampistes, electricistes, pintors, etc.) sempre trobem la millor opció tant en cost com en practicitat i resultats.

 

 

 

 
 

 INICI EMPRESA |  COM TREBALLEM  |  SERVEIS GALERIA DE REFORMES  |   MARQUES  |  PROMOCIONS  |  DISSENYS 3D  CONTACTE

www.multireformes.com

Diseño Serviweb