PRINCIPALCONTACTE

CONTACTERECERQUES EN AQUESTA WEB
       
 

 
 

 
10 anys

 

 

 Pot accedir a les nostres dades de contacte des del seu mòbil en http://wap.multireformes.com

 

 

Páginas vistas

desde  01/01/09

 

 

SERVEIS

 

URGÈNCIES I SERVEIS 24 HORES

 

En MULTIREFORMES  li oferim servei 24 hores al dia els 365 dies de l'any, brindant-li un servei total tant en emergències com en reparacions regulars.

Tenim 6 anys d'experiència atenent urgències, reparacions i mantenimientos a domicili. Aquesta experiència ens permet solucionar qualsevol incidència en el menor temps possible.


En MULTIREFORMES podem oferir-li una àmplia gamma de serveis per a tot tipus de clients amb personal altament qualificat i materials de primeres marques i alta qualitat.

 

 

Prestem serveis a particulars, comunitats de veïns, pimes, comerços, fabriques, etc..

 

Aquests són els avantatges que obté amb  MULTIREFORMES :
 


SERVEI 24 HORES:
24 hores al seu servei els 365 dies de l'any.

 

PROFESSIONALITAT i EXPERIÈNCIA:
10 anys de trajectòria en el negoci de la reparacions de la llar i tècnics especialitzats en tots els gremis.
 

RAPIDESA I EFICÀCIA:
Logística amb vehicles totalment equipats per prestar un servei en qüestió de minuts.

 

ECONOMIA :
Tarifa especial amb els preus més competitius del sector.
 

GARANTIA :
Oferim la millor garantia gràcies als nostres 6 anys d'experiència.
 

 

SERVEIS A DOMICILI DE MULTIREFORMES:

 

MANYERIA - PORTES CUIRASSADES - PERSIANES

ALBAÑILERIA - REFORMES

PINTURA -  AÏLLAMENTS

FONTANERIA

CALEFACCIO - GAS

NETEDAT A DOMICILI

SEGURETATREPARACIONS A DOMICILI

MULTIREFORMES
 li ofereix la presta solució d'avaries a la seva llar, les comunitats de veïns o en empreses. Realitzem tot tipus de reparacions sense importar la seva magnitud.

Aquestes són les reparacions més habituals a domicili que atenem:


MANYERIA
Obertura de portes, canvi de panys, claus incopiables, tanca-portes, portals, claus mestres, col·locació de cilindres, portes tallafocs, portes cuirassades, portes de garatge, automatismes, ensinistraments, bústies de correus i de publicitat, etc.
Comptem amb tècnics manyans especialitzats, especialistes en instal·lació i reparació de qualsevol tipus de panys i sistemes de seguretat per a habitatges, comunitats, locals, edificis, naus, etc.

Instal·lem panys tallafocs, de seguretat, incopiables, antipalanca, cilindres amb doble embragatge, panys de sobreposar, embotits, antipànic, panys sense contacte, etc.


Pintura de interiores, fachadas, escaleras, impermeabilizaciones, cambios de ventanasUsem les primeres marques de panys de seguretat del mercat i materials de màxima qualitat.

 

ALBAÑILERIA - PINTURA

Pintura d'interiors, façanes, escales, impermeabilitzacions, canvis de finestres, tancaments, rampes per a minusvàlids, solados, enrajolats, etc. Realizamos reformes de la llar, comunitats, comerç, etc.


ELECTRICITAT I IL·LUMINACIÓ

Disposem de tècnics electricistes 24 hores que solucionaran ràpidament el seu problema. col·locació de tot tipus de làmpades i enllumenat, estalvi energètic, rellotges temporitzadors d'encesa nocturna per a portal, detectors de presència, manteniment de l'enllumenat d'edifici i garatge, fotocèl·lules, etc.  Ampliar informació  >>>


FONTANERIA
Comptem amb lampistes que solucionaran tot tipus de problema de fontaneria com ser: desatacos de canonades, instal·lació de canonades baixants i imports, netedat de canalons, instal·lació de canonades de bany i desagues, reparació i impermeabilització de teulades, impermeabilització de façanes, avaries en calderes, calefacció, etc.

Atenem tant reparacions de la llar com manteniment d'edificis i empreses.

 

PERSIANES

comptem amb persianistas reparadors, especialistes en reparació de persianes 24 hores a domicili, instal·lació de motors per a automatització de persianes i tendals, etc.

P
ORTES AUTOMÀTIQUES

Podem ajudar-lo amb control d'accessos, comandaments a distància, claus programables sense contacte, reparacions d'automatismes i de portes automàtiques, motors, portes seccionals, abatibles i corredisses.

PORTES TALLAFOCS

Amb ull de bou, simples, doble full, amb antipàtic, portes de trasters, antipànics, etc.

P
ORTES BLINDADES I CUIRASSADES

instal·lació de les nostres portes cuirassades i blindades, el més alta qualitat en seguretat.
 
VIDEO-porters i TELEFONILLOS

Comptem amb tota la gamma de telefonillos i video porters, accés amb codi al portal, video porters amb claus i control d'accessos.

CAMBRES DE
SEGURETAT

Cambres IP per a monitoratge per internet, cambres amb so i cambres amb detecció de moviment, video vigilància, alarmes.


PARQUET I TARIMA FLOTANT

Instal·lació de parquet i tarima flotant amb tècnics instal·ladors de parquet i tarima flotant altament capacitats. Ampliar informació  >>>

FUSTERIA

Treballs de fusteria metàl·lica i ferreria. Fusteria d'alumini i fusteria de fusta. Reparacions a domicili.

MANTENIMENT DE COMUNITATS

Disposem a més amb un servei de manteniment de comunitats que complementa el nostre servei d'urgències. Ampliar informació >>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 INICI EMPRESA |  COM TREBALLEM  |  SERVEIS GALERIA DE REFORMES  |   MARQUES  |  PROMOCIONS  |  DISSENYS 3D  CONTACTE

www.multireformes.com

Diseño Serviweb