PRINCIPALCONTACTE

CONTACTERECERQUES EN AQUESTA WEB
       
 

 
 

 
10 anys

 

 

 Pot accedir a les nostres dades de contacte des del seu mòbil en http://wap.multireformes.com

 

 

Páginas vistas

desde  01/01/09

 

 

SERVEIS

 

SERVEIS DE NETEJA

 

MULTIREFORMES es destaca per la qualitat dels serveis oferts en neteja d'oficines i grans superfícies, comunitats, tractament de terres, neteja de cristalls i finestres, encerament de pisos i neteja de moquetes, etc.

Per a això comptem amb un equip de professionals altament capacitats que permeten garantir un servei de qualitat, a temps i amb un acabat perfecte

 

Tenim la convicció que el nostre treball ha de ser d'excel·lència i en harmonia amb la naturalesa, per aquest motiu complim amb tots les normatives mediambientals del sector.

 

 

En MULTIREFORMES  la nostra cartera de serveis de Neteja i Manteniments a Girona està composta per :

 

 

Manteniment comunitats

Neteja industrial

Neteja de manteniment

Manteniments d'oficines

Tractaments de terres

Neteja de xalets

Neteja de pisos

Neteja de comunitats

 

 

 

NETEJA D'OBRES

També cridat Primeres Neteges, consisteix en el tret de lletades, restes de pintura en terres i/o enrajolades, tret d'adhesius en cristalls o ascensors, desempolsegat de mobiliari existent, etc.


Aquesta tasca per més simple que sembli requereix de molta cura i coneixement de com dur a terme la neteja postobra per no acabar danyant fins acabats i detalls dels ambients, cures i coneixement que només MULTIREFORMES amb la seva àmplia trajectòria i experiència pot brindar-li.


ABRILLANTATS I ENVIDRIATS DE TERRES
L'abrillantat de terres és un tractament que se li realitza al terra amb ajut d'una màquina Industrial giratòria, un producte similar a la cera de terres (de diverses marques i colors) i llana d'acer de diverses grossors, depenent del gastat, mat o rugós que es trobi el terra a tractar.
L'envidriat és un procediment similar a l'abrillantat però la diferència que és més durador ja que la capa que es forma sobre el terra és més gruixuda.

 

 

ENCERAMENTS
Aquest servei inclou l'escombrada, fregada i assecada de terres per a la posterior aplicació de cera en pasta o líquida d'acord al tipus de terra.

 

 

TRACTAMENT DE TERRES

Tractament especialitzat per a tot tipus de terres: marbre, terrazo, terres plàstics, etc.
 


DECAPATGES
Eliminació per mètodes abrasius o químics de taques o impureses de la superfície.
 

 

NETEJA DE MOQUETES

Aspirat amb maquinària industrial especialitzada.

 


NETEJA DE CRISTALLS
Comptem amb personal especialitzat en servei periòdic de cristalls interiors i exteriors, mur de cortina i façanes amb gódola, etc.
 

 

NETEJA DE MANTENIMENT
Gestionem la netedat|neteja de tot tipus d'edificis: comunitats, oficines, centre comercials, col·legis, hospitals, naus, gimnasos, gasolineres, etc.
Disposem a més amb un servei de manteniment de comunitats que complementa el nostre servei de neteja.. Ampliar informació 
>>>

 

 

GARATGES I COL·LEGIS
Tractament de terres, tret de taques de greix, lletades, etc.

 

 

El servei de neteja i manteniment que  MULTIREFORMES ofereix és un servei de qualitat;  ssol·liciti més informació a través del  nostre formulari sense cap tipus de compromís  i de molt gust l'assessorarem.

 

 

 

 

 

 

 
 

 INICI EMPRESA |  COM TREBALLEM  |  SERVEIS GALERIA DE REFORMES  |   MARQUES  |  PROMOCIONS  |  DISSENYS 3D  CONTACTE

www.multireformes.com

Diseño Serviweb