PRINCIPALCONTACTE

CONTACTERECERQUES EN AQUESTA WEB
       
 

 
 

 
10 anys

 

 

 Pot accedir a les nostres dades de contacte des del seu mòbil en http://wap.multireformes.com

 

 

Páginas vistas

desde  01/01/09

 

 

SERVEIS

 

 

SERVEIS D'ENGINYERIA DE MULTIREFORMES

 

 

Amb la finalitat d'adaptar-nos a la demanda del client i l'evolució constant del mercat, MULTIREFORMES ofereix serveis d'enginyeria , donant així continuïtat a les activitats existents.

 

 

Per això realitzem un projecte complet i personalitzat incloent estudi de viabilitat, projecte bàsic i executiu, tramitació de llicències d'obra, obertura i activitat, legalització d'instal·lacions, adreça d'obra, etc.
 

 

El nostre perfil d'enginyeria especialitzada ens permet oferir les millors solucions per a cada cas i projecte.

 

En MULTIREFORMES establim equips de treball que estan dividits per especialitats, de tal manera que cada projecte està supervisat per tècnics experts en cada disciplina.

 

Per tant el client sempre contarà amb el suport i els consells del nostre equip de tècnics altament qualificats.


 

Per al desenvolupament d'unes bones pràctiques d'enginyeria, disposem de les últimes eines de càlcul, disseny i gestió.
 

Estem en procés d'implantació de la Norma UNE ISO 9001:2000 per a aquest servei.

 

 

La norma ISO 9001, és un mètode d'organització del treball, que es considera l'òptim en el món millor per a millorar la qualitat i satisfacció del consumidor, necessaris per a competir, sostenir-se i triomfar en l'exigent mercat de l'actualitat. Ha estat adoptada com model per a obtenir la certificació de qualitat per a qualsevol empresa que tingui aquest objectiu com meta.

Aquests principis fonamentals de la gestió de la qualitat, són regles dirigides a una organització empresarial per a optimitzar la seva gestió en el seu àmbit intern, que complementades amb l'excel·lència tècnica apunten a la satisfacció del client o consumidor.


La Norma ISO 9001 ha estat elaborada pel Comitè Tècnic ISO/TC176 d'ISO (Organització Internacional per a l'Estandarización) i especifica els requisits per a un sistema de gestió de la qualitat que poden utilitzar-se per a la seva aplicació interna per les organitzacions, per a certificació o amb fins contractuals. La norma ISO 9001 té origen en la norma BS 5750, publicada en 1979 per l'entitat de normalització britànica, la BSI (British Standards Institution).

 

 

ORGANIGRAMA PRINCIPAL NORMA ISO 9001

 

 

 

Sol·liciti més informació a través del nostre formulari sense cap tipus de compromís  i amb molt gust ho assessorarem.

 

 

 

 
 

 INICI EMPRESA |  COM TREBALLEM  |  SERVEIS GALERIA DE REFORMES  |   MARQUES  |  PROMOCIONS  |  DISSENYS 3D  CONTACTE

www.multireformes.com

Diseño Serviweb