PRINCIPALCONTACTE

CONTACTERECERQUES EN AQUESTA WEB
       
 

 
 

 
10 anys

 

 

 Pot accedir a les nostres dades de contacte des del seu mòbil en http://wap.multireformes.com

 

 

Páginas vistas

desde  01/01/09

 

 

SERVEIS

 

EL POLIURETÀ EN MULTIREFORMES

 

 

MULTIREFORMES realitza treballs d'aïllament tèrmic, hidròfuga i acústica amb escuma rígida de poliuretà (esprai o injecció).
 

 

 

SERVEIS QUE OFERIM

 

Anem al lloc per aplicació in-situ d'Escuma de poliuretà o Espray, també conegut com Poliuretà Expandit
Apliquem Poliuretà per aïllacionisme tèrmiques, hidròfugues i acústiques.
Resolem l'aïllament tèrmica en qualsevol tipus de climes
Proveïm solucions per a l'estalvi d'energia basades en l'aïllament i l'eficiència tèrmica

 

 

USOS DEL POLIURETÁ

 

El poliuretà és un material plàstic té múltiples usos en diverses indústries, en la construcció s'aprofiten les propietats d'aquesta resina termoplàstica per al segellat de finestres, portes i sanejament, per aïllar acústica i tèrmicament, per reparar murs, impermeabilitzar i aïllar teulades, com solució decorativa, generalment aplicat en forma d'escuma.

 

El Poliuretà va ser creat per Otto Bayer el 1937 a Alemanya i la seva producció industrial no s'atura des de 1940 per les seves magnífiques qualitats

 

 

Algunes de les característiques d'aquestes escumes són:Gran capacitat d'aïllament acústic i tèrmic
Molt bones característiques tèrmiques: permet utilitzar una gran gamma de temperatures
Material lleuger en ser una escuma de pes reduït, apte per a teulades
Impermeabilitat, cosa que el fa apte per a exteriors
Augmentar de 2 a 5 vegades el seu volum quan acaben d'endurir
Absència de degoteig en cas de ser atacat pel foc
Panells ajustables i de fàcil mecanització: es perforen, tallen, poleixen amb precisió
Poden ser enganxats i pintats sense inconvenients

 

 

 

Fabricació i característiques
 

Les seves propietats mecàniques s'estableixen durant la seva fabricació amb l'ús de diferents isocianats o feu-los com el polietilenglicol amb diferents quantitats d'aigua que produeix diòxid carboni que formen el volum per la producció de bombolles, que a diferència de les esponges naturals sol produir porus tancat amb una varietat rígida que són els poliuretans Spray, usats com a aïllament en edificis i construcció en general.

 

La barreja en les condicions adequades d'aquests dos components ens proporciona diferents varietats del producte com ser una escuma per a aïllament, rígida, una escuma flexible, un elastòmer, una escuma semirígida, etc.

 

Addicionalment es barregen amb agregats com ignífugs, catalitzadors, etc. per obtenir diferents propietats.
 

 

 

¿Quins són avantatges d'aïllar amb poliuretà?


Gràcies al seu poder aïllant produeix un important estalvi d'energia.
Excel·lent aïllament tèrmic per a indústries com càmeres frigorífiques, aire condicionat, canonades, etc.
Excel·lent aïllant tant tèrmic com acústic per llars.
Prevé la condensació en llocs d'alta humitat tant en sostres com en parets evitant l'aparició de fongs.

 

 

 

Raons per triar el poliuretà
 


L'escuma de poliuretà per la seva immillorable capacitat com a aïllant tèrmic resulta en la solució més eficient perquè evita els ponts tèrmics a la vegada que proveeix aïllament hidròfuga, ja que el producte proveeix un segellat perfecte en aplicar en capa contínua sense juntes, evitant filtracions, ideal per a segellat de juntes, cambres frigorífiques, de conservació, calderes, claraboies, conductes d'aire condicionat, etc.

 

Amb aquest procés s'aplica en forma directa sobre sostres tant nous com vells amb mantells asfàltics previs, formigó, xapa galvanitzada, fibrociment, etc.

 

Aquests aïllaments faciliten la climatització amb una gran disminució del consum d'energia.

 On és imprescindible la utilització del poliuretà per aïllar tèrmicament. .


En construccions que demanden estalvi d'energia com tots els que necessiten conservar la calor o el fred.
En els habitatges exposades a baixes temperatures o l'acció del vent, evitant fugues de calor. En aquests casos aquest producte és àmpliament millor que del d'ús tradicional com la llana de vidre, la qual només compleix funció tèrmica quan es col-loca en llocs estancs, és a dir, on no hi hagi circulació d'aire, cosa que no passa en sostres, parets , etc.

Com també el poliuretà aïlla de la calor el seu ús és molt eficient per aplicar-lo en regions de temperatures elevades durant el dia, com els vivers de pollastres, o en construccions on es treballa amb poques possibilitats de ventilació com els cobert o les plantes processadores d'aliments.


 


L'ecologia i el poliuretà

 

Des de 2004 gràcies als acords del Protocol de Mont-real els sistemes que utilitzen poliuretà compleixen amb les normatives d'aquests protocols per assegurar el seu ús raonable des del punt de vista ecològic; compleixen amb les exigències respecte a la utilització de productes clorats que ataquen la capa d' ozó. Per a això es va prohibir l'ús dels anomenats HCFC's reemplaçant per productes alternatius (hidrocarburs, HFC's, aigua, etc.), Que són amigables amb el medi ambient.

 

 

 

 

 

 

EL SEU ÚS EN SOSTRES


 

L'aplicació d'escuma de poliuretà in-situ per sistema espray esprai no només ofereix  una excel·lent insolació tèrmica i anticondensant, sinó també una perfecta impermeabilització aïllant la construcció de tot el medi ambient. Això es deu al fet que el 90% de les cel•les de la escuma de poliuretà són tancades i actuen com una barrera a l'aigua (efecte hidròfug).

 

En complir tots aquests requisits l’escuma de poliuretà permet substituir diverses capes destinades a cada funció ja que les compleix totes, proveint economia i facilitat de col-locació.


En els recobriments per projecció es pot utilitzar només un material millora la rigidesa estructural de tot tipus de teulada gràcies a la seva resistència mecànica i la seva adherència sobre qualsevol la superfície.


És un sistema ideal per recuperar sostres deteriorats amb protecció termo hidròfuga tant com la construcció d'edificacions noves de concret o làmina metàl-lica.


 


EL SEU ÚS EN TAQUES I CANONADES

 


El poliuretà aplicat com a aïllant produeix una capa contínua, sense juntes i que s'adhereix a qualsevol superfície sense haver de remoure tot l'aïllant anterior, incrementant la rigidesa estructural sense deteriorar-se per canvis de temperatura o pressió.

 

 

EL SEU ÚS EN AÏLLAMENT DE PARETS

 


L'experiència indica que l'escuma de poliuretà és un dels productes aïllants més utilitzats en la construcció ja que està demostrat que un bon aïllament evita pèrdues de calor en un habitatge amb el conseqüent estalvi energètic. Les raons principals són la seva versatilitat, les seves característiques i les seves prestacions com a aïllant tèrmic d'elevada capacitat aïllant i la seva durabilitat en el temps.

 

L'escuma de poliuretà pot aplicar-se tant en projecció " in situ", com amb planxes conformades i panells sandvitx prefabricats.


Un habitatge ben aïllat suposa un estalvi energètic considerable al voltant del 30% de la despesa de la calefacció, produint un augment de l'eficiència i ajudant al medi ambient i a la nostra economia.

 

Un bon aïllant contribueix a reduir l'estrès producte de l’impacta acústic exterior perquè amorteix els sorolls considerablement i per tant beneficia la nostra salut en no exposar-nos a la contaminació acústica. Sembla increïble que un aïllant d'1 o 2 centímetres sigui equivalent a una paret de pedra de mig metre de gruix, però és aquest avenç tecnològic el que fa una bona inversió, el que sembla un mer despesa, l'aïllar una paret introduint un aïllant en la cambra d'aire, que s'amortitza ràpidament, augmentant a més la qualitat de vida.


 


EL SEU ÚS EN HUMITATS A CASA

 


L'escuma de poliuretà a més d'aïllant tèrmic i acústic és hidròfug i una excel•lent solució als problemes d'humitat. Per filtracions o fuites d'aigua pròpies o de tercers podem ser víctimes de la insidiosa humitat, que deteriora la nostra casa, afecta l'estètica i pot produir fongs afectant la nostra salut.

 

També és provocada per les condensacions, quan no s'ha realitzat l'aïllament tèrmic i entren en contacte superfícies fredes i calentes, condensant el vapor d'aigua de la humitat ambient.

 

Per exemple si tenim murs orientats cap al nord es tenen moltes possibilitats de tenir una paret freda a la part exterior i si l'ambient està calefactat, tenim una paret calenta en el costat interior, donant les condicions ideals per a la condensació.

 

Això es soluciona en ambdós costats de la paret amb una cambra d'aire i un aïllament adequat amb poliuretà.
 


 

MULTIREFORMES es trasllada per realitzar els treballs d'aplicació del poliuretà.

Els treballs d'aplicació de poliuretà que MULTIREFORMES ofereix són de qualitat; demani més informació a través del nostre formulari sense cap tipus de compromís i amb molt de gust l'assessorarem.

 

Contacti amb nosaltres,  demani assessorament tècnic també si voleu realitzar aïllacionisme tèrmiques amb escuma de poliuretà (Spray per projecció, interior o exterior) en frigorífics, cobert, sitges, vivers, etc.

 

 

 

 

 

 

 
 

 INICI EMPRESA |  COM TREBALLEM  |  SERVEIS GALERIA DE REFORMES  |   MARQUES  |  PROMOCIONS  |  DISSENYS 3D  CONTACTE

www.multireformes.com

Diseño Serviweb