PRINCIPALCONTACTE

CONTACTERECERQUES EN AQUESTA WEB
       
 

 
 

 
10 anys

 

 

 Pot accedir a les nostres dades de contacte des del seu mòbil en http://wap.multireformes.com

 

 

Páginas vistas

desde  01/01/09

 

 

SERVEIS

 

 

TERRES, TARIMES, PORTES, FINESTRES, ESCALES I ARMARIS DE MULTIREFORMES

 

 

Amb MULTIREFORMES vostè pot tenir un sòl elegant i impecable de forma permanent. Gràcies a l'evolució sorprenent dels materials, de fustes nobles i el seu tractament, gràcies als nostres operaris qualificats, vostè pot beneficiar-se'n amb la seva bellesa original, sense ratlles (tot i que tingui mascotes), marques ni decoloracions, encara després d'anys d'ús.

 

Gràcies a la qualitat que li oferim en sòls per a ús residencial vostè ho posa una vegada i es despreocupa.
 

 

 

 

 

  MULTIREFORMES  li ofereix la més variada gamma de sòls gràcies a la combinació de cada dia més materials i acabats. Això us permet escollir un sòl d'acord al seu estil i gust.

 

MULTIREFORMES li ofereix la més variada gamma de sòls gràcies a la combinació de cada dia més materials i acabats. Variats dissenys, amb gamma de materials, formats, textures i gamma de colors li permeten triar entre un ventall d'opcions. 

 

PARQUET

 

Una altra bella solució per vestir la seva casa amb elegància és el parquet, que es realitza amb tauletes de diverses mides, des de 25 a 50 centímetres (a més de peces auxiliars com faixes d'enquadrament, greques, etc.),

 

Cimentades a la base amb cola especial , les quals després es poleixen (amb el sistema de poliment sense pols per la seva major comoditat) i envernissen, produint un acabat immillorable per a terres de insuperable valor estètic.

 

La base per a la instal-lació del parquet pot ser l'existent degudament condicionada o una solera de ciment, amb característiques especials, construïda amb aquesta finalitat.


Aquesta tècnica del parquet permet multiplicitat de dissenys, de geometries, de disposició de les peces, com ser disseny diagonal, escaquers, ploma (espiga), a l'espanyola, industrial, etc., Alhora que diferents acabats, com brillant, mat , setinat, etc. , Pel que fa de cada sòl únic, a l'estil, elecció i gust del client.


També pot revitalitzar el seu vell parquet gràcies al nostre servei de restauració que el deixarà com el primer dia.

 

 

 

 

TARIMES

 

Podem donar-li la millor solució per a terres duradors, resistents i d'impecable estètica, per exemple amb la tarima tradicional clavada o tarima massissa, en diferents fustes nobles amb diferents tonalitats, amb diversos amples i gruixos, des de pi, passant per faig, fins roure, sent incomptable el nombre de varietats amb les seves moltes qualitats estètiques, tant sigui per a decoració interior com exterior.

 

Aquestes tarimes d'excel-lents qualitats tècniques es fan amb taules de fusta massissa per a la qual es fa servir la tècnica de l'encadellat en els quatre extrems, assegurant-se amb claus invisibles els llistons, ja es cuida fins al mínim detall, aquests llistons de mig metre per trenta centímetres, que poden venir envernissats de fàbrica, es munten prèviament per sobre el forjat i van adossats amb barreja o lliures sobre la solera, si no vinguessin així, sinó naturals, es procedeix a l'acabat amb paper de vidre i vernís pels nostres professionals instal-ladors, coneixedors de tots els detalls gràcies als nostres 6 anys d'experiència en MULTIREFORMES.

 

 

TARIMES FLOTANTS

 

Treballem únicament amb les millors marques i els millors materials, i la tarima a col-locar està construïda amb triple capa que impedeix qualsevol lliscament i se'ns lliura prèviament envernissada de fàbrica. L'execució d'una tarima flotant requereix el condicionat de la superfície sobre la qual es construirà, tenint en compte diversos factors com l'anivellament, l'eliminació de zones humides, etc.

Sobre aquesta base preparada es munta una tela de dos mil-límetres de gruix, de polietilè, necessari com a part de la conformació d'un aïllament d'humitat residual o de condensació, aïllament tèrmic i aïllament acústic, això últim indispensable si és un pis i no una casa .

Després la tarima flotant de fusta es conforma conductes encadellades muntades sobre aquesta superfície prèviament preparada. Aquest pràctic sistema produeix resultats impecables i per la seva extensa gamma de productes disponibles vostè fa una elecció exclusiva entre les diverses opcions.

 

 

 

  Amb MULTIREFORMES podeu col-locar moderns terres laminats molt pràctics que són fàcils i ràpids d'instal-lar, de simple manteniment i neteja, no es decoloren als rajos del sol i són resistents a les ratllades, cremades de cigarretes, mascotes, etc.

     

SÒLS LAMINATS

 

En els llocs on un sòl de luxe no es justifiqui, privi el cost o per a suportar un dur tràfec es pot recórrer a un sòl laminat, un tipus de paviment ferm amb noranta per cent de fusta en la seva composició, encara que no és aconsellable en llocs humits com saunes o banys, però sí amb aptitud per a sistema de calefacció de terra radiant.

Els tècnics especialitzats de  MULTIREFORMES l'assessoraran sobre el sòl laminat a escollir entre la múltiple varietat d'especificacions tècniques.

Aquests sòls tenen excel-lents qualitats pràctiques per a la vida diària com: són fàcils i ràpids d'instal-lar, són de simple manteniment i neteja, no es decoloren als raigs del sol i són resistents a les ratllades, cremades de cigarretes, etc.

És la solució ideal per a llocs d'alt transitar o on hi hagi necessitat d'una fàcil neteja o es necessiten certes qualitats, com ser: durabilitat, habitacions infantils, resistència a esgarrapades, animals domèstics, resistència a la brutícia, químics domèstics, xiclets enganxats, resistència a talons de calçat, cadires amb rodes o mobiliari.


Ve en planxes que es construeixen en capes i en la intermèdia, en fusta, va premsada una capa útil i sobre aquesta altra, la que determina la seva aparença visible, a fi de decoració, i que es construeix resistent a l'abrasió.

Aquesta última superfície de resina de melamina és extremadament resistent, proveeix una llarga vida útil i ve en diversos models usant-se molt la reproducció de diferents fustes. Perquè la seva forma romangui invariable tenen en la seva cara posterior de la placa base una o diverses plaques impregnades trucades contracció.

Com s’ha dit, no són per a llocs humits per la qual cosa en cas de vessament d'aigua a la seva superfície s'ha d'evitar que quedi per molt de temps.
 

 

TARIMES EXTERIORS

 

A MULTIREFORMES  ens especialitzem també en el disseny exterior, jardineria i paisatgisme i les tarimes tradicionals per a exteriors són un element fonamental per a terrasses, jardins, piscines i espais exteriors en general.

Estan compostes per prima de fusta de fàcil muntatge, d'una determinada secció i encadellades en cap, evitant haver d'omplir les juntes, les mateixes són raspallades i tenen cants laterals arrodonits per facilitar la seva transitabilitat en totes les condicions, tenim cura de la seva fixació per la seva banda posterior , sense forats ni res que pugui afectar la seva llisor, produir esquerdes, particions o estelles, ja que serviran per a la caminada a peu descalç.

Com a part de la decoració aporten practicitat (no hi ha necessitat de fer obra), estabilitat, duresa, durabilitat (gràcies a un tractament especial) i bellesa, conjuminant-les amb el seu entorn.

 

 

PORTES I FINESTRES

 

Els nostres clients disposen d'una àmplia gamma de dissenys de portes i finestres, adequades a cada cas i circumstància, com ser clàssics, moderns, motllurats, amb decoracions llises o acanalades, envetat, etc.

 

Les portes poden ser d'exterior o d'entrada, en les quals ha d'haver la seguretat, i les interiors d'ús intensiu. Dins d'aquestes últimes es poden esmentar les corredisses, les batents, llibre (plegables en làmines), etc. i entre les primeres hi ha les cuirassades amb calaix d'acer de gruix de 6 mm per ambdues cares, el que la torna infranquejable.

 

 

 

 

 

També és usual la porta semi cuirassat o blindada amb marc de ferro reforçat, full amb nucli d'aglomerat de ferro i rematada en fusta de roure, amb frontisses antipalanca i amb pany de seguretat de 3 o 5 punts d'ancoratge, el que ofereix un conjunt inexpugnable.
Una bona porta consta de marc i bastiment de base d'acer amb revestiment, tapetes i brancals de fustes de gran valor ornamental.Cada necessitat és coberta per un tipus de porta específic i comporta el seu procés d'instal-lació, per exemple la cara exterior d'un full que es trobi a la intempèrie ha de tenir xapa metàl-lica degudament lacada o tauler de PVC, els quals taulers són de fàcil reposició; la porta haurà de ser solapada amb junta de goma perimetral per proveir aïllament tèrmic, acústic, evitar partícules de pols, llum no desitjada o brutícia en general.

 

No menys importants són les finestres que poden regular la llum, temperatura i l'aire d'una estada. Un factor poc conegut, juntament amb les portes, és que donen solidesa estructural al mur on són col-locades.

 

Ha de considerar-se sempre en elles l'aspecte de la seguretat i moltes vegades s'imposa la instal-lació de reixes. Una bona finestra amb els seus accessoris pot produir un valor estètic a una casa, tal, que pot transformar-la en encantadora. Per aconseguir això n'hi ha d'infinitat d'estils, factures, models i materials.

 

Amb l'assessorament dels especialistes de MULTIREFORMES trobareu la millor opció en portes i finestres per a cada necessitat.

 

 

 

ESCALES

 

MULTIREFORMES pot instal-lar en la seva propietat gran varietat d'escales com ser: anada i tornada, que consta de dos trams separats per replà, escala catalana, de forma rectangular en tres trams amb replà a cada cantonada i replà llarg; imperial, amb un tram de anada i dos trams laterals de tornada, de cargol, de planta circular i desenvolupament helicoïdal i una gran varietat d'altres dissenys, cadascú adequat a les seves necessitats específiques.

 

 

 

 

ARMARIS

 

Vostè pot comptar amb armaris encastats a mida, revestits interiorment, amb fronts (segons l'espai que compte o el seu gust particular) a batents o corredisses.

Per això comptem amb els millors materials en un variat ventall d'opcions en dissenys, colors, fustes, acabats, lacats, cristalls a l'àcid, miralls, ornaments, etc.

 

 

 

 

 

 
 

 INICI EMPRESA |  COM TREBALLEM  |  SERVEIS GALERIA DE REFORMES  |   MARQUES  |  PROMOCIONS  |  DISSENYS 3D  CONTACTE

www.multireformes.com

Diseño Serviweb